HPB Retail START program ponovo je u tijeku

travanj 2023

HPB Retail START program ponovo je u tijeku

U edukacijskog dvorani Centra Gajnice upravo se održavaju edukacije naših novih zaposlenika, ovaj puta pod vodstvom trenerica Marije Biliškov i Marije Ević.

Dvotjedni program učenja protječe u ugodnoj atmosferi, timskom radu i druženju.

U proteklih šest mjeseci kroz HPB RETAIL START program educirano je i za rad u centrima Banke pripremljeno ukupno 62 zaposlenika.

Uz interne trenerice u duhu dobre timske suradnje u HPB RETAIL START program uključene su kolegice i kolege iz drugih organizacijskih jedinca kojima se posebno zahvaljujemo na stručnosti i ljubaznosti. Neki od njih su kolegica Sanja Gomuzak i Nataša Marinković Šantek iz Ureda za upravljanje kvalitetom usluge, Dunja Magjer, Siniša Odorijan i Alen Canjar iz Ured za korporativnu sigurnost te Marina Filipović, Ana Malenica i Irina Karapandžić iz Ureda za razvoj uslužnog modela i prodajnog osoblja.

Također, posebno važan dio odradili su IT-evci bez čije podrške tijekom svih edukacija ne bi bilo moguće raditi.

Naše nove kolegice i kolege bili su motivirani i s veseljem vrijedno stjecali nova znanja i iskustva te upoznali nove kolege i prijatelje. Kroz vrijeme provedeno u HPB RETAIL START programu uvijek se ponovno podsjećamo koliko je važan timski duh, potpora dragih kolega i dobra radna atmosfera. Dio atmosfere donosimo kroz mali slikovni presjek HPB RETAIL STARTA, a novim kolegama još jednom želimo dobrodošlicu, puno lijepih iskustava na radnom mjestu i uspjeha u daljnjem radu.