HPB sportaši spremni za 50. Bankarske igre

svibanj 2023

HPB sportaši spremni za 50. Bankarske igre

Jubilarne 50. Bankarske igre ove godine održat će se od 24. do 28. svibnja 2023. na Malom Lošinju, a HPB sportaši i sportašice već su daleko dogurali u svojim pripremama i spremni su predstavljati  banku u najboljem sportskom izdanju.

Od naših tristotinjak sportašica i sportaša, članova društva HPB sport, najaktivniji I najredovitiji mjesecima treniraju za ove najznačajnije sportske igre u bankarskom svijetu.  

Kako se radi o jubilarnim 50. Bankarskim igrama, ljestvica je podignuta visoko, što je dodatni motiv da potvrdimo sve ono u čemu smo bili najbolji do sada, ali i da unutar Banke pronađemo još kolega sportaša, koji će pomoći pomaknuti granice sportskih uspjeha i timskog duha.

HPB-Sport je kao zasebno Društvo osnovan 2006. godine i organizira 8 timskih sportova u kojima aktivno sudjeluje preko 150 članova. Tu su košarka, odbojka, nogomet, tenis, kuglanje, stolni tenis, badminton, streljaštvo te 2 posebna tima – trkački i planinarski. Naši sportaši imaju važnu ulogu u promociji Banke kroz sportske aktivnosti, ali i marketinške te humanitarne inicijative.

Tijekom 2021. i 2022. godine pokrenuli su niz aktivnosti u smjeru razvoja sportske kulture u Banci, potičući korporativne vrijednosti poput zajedništva, timskog i humanitarnog rada. Organizirali su još veći broj grupnih treninga te osmislili i realizirali sudjelovanje na raznim sportskim događanjima diljem Hrvatske. Kruna sportskog zalaganja bile su prošlogodišnje Bankarske igre na kojima je sudjelovalo 49 kolega.

Uz Bankarske igre, u zadnjih 15 mjeseci najvažnije aktivnosti na kojima su sudjelovali članovi HPB sporta su zadarski Wings for life, Olimpijada starih sportova u Baranji,  B2B utrka, sportski vikend na Krku – treking i planinarenje, Advent run, trail i planinarenje na Papuku i HPB sportsko-humanitarni turnir.

Benefiti koje članovi HPB Sporta imaju su mogućnost korištenja u Multisport kartice te subvencija individualne rekreacije članovima Društva.

Sportski duh, odlična organizacija, kvalitetno provedeno vrijeme, fizička aktivnost u prirodi i puno opuštenih druženje s dragim kolegama – sjajna su pozivnica svim HPBovcima da se pridruže HPB Sportu i zaljube u čari sportskih druženja.