S Katarinom Kukuljan o poslovnoj analizi na Online kavi s FOI alumnijima

svibanj 2021

S Katarinom Kukuljan o poslovnoj analizi na Online kavi s FOI alumnijima

S Katarinom Kukuljan o poslovnoj analizi na Online kavi s FOI alumnijima

Kako izgleda radni dan jednog poslovnog analitičara i što sve treba znati,  prošlog je četvrtka, 6. svibnja, studentima varaždinskog Fakulteta organizacije i informatike (FOI) otkrila Katarina Kukuljan, direktorica Direkcije IT poslovne analize HPB-a na Online kavi s FOI alumnijima Poslovna analiza edition.

Katarina se prisjetila svojih studentskih dana na FOI-ju i znanja koja su joj bila korisna na početku karijere, a  najvažniji dio online kavice bili su savjeti koje je studentima podijelila kako bi se bolje pripremili za posao budućnosti u svijetu poslovne analize.

Moj savjet studentima je prihvaćanje različitih izazova i izlaganje novim situacijama - od sudjelovanja na raznim radionicama u organizaciji fakulteta do suradnje s kompanijama iz prakse. Kroz praktične radionice studenti dobivaju priliku razvijati svoje soft vještine (komunikacijske, prezentacijske, vještine pregovaranja i sl.) koje su izuzetno važne za poslovne analitičare, ponekad i važnije od samih poslovnih i tehničkih znanja“, pojasnila je Katarina.

Iskusnoj IT-evki na kavi sa studentima pridružili su se bivši FOI-evci Maja Pukšić, direktorica razvoja aplikacija iz PBZ-a i Danijel Budaković, direktor za poslovna rješenja u sektoru zdravstva IN2 Grupe.

Otvorene prijave na radionicu „Digitalna transformacija mobilnog bankarstva kroz percepciju Y i Z generacije“ 

Uz razgovor na temu poslovne analize, najavljeno je natjecanje „Digitalna transformacija mobilnog bankarstva kroz percepciju Y i Z generacije“  koje se organizira  pod sponzorstvom HPB-a. Događaj počinje 21. svibnja, kada na otvaranju radionice Katarina najavljuje teme i zadatke za studente FOI-ja, a tko je izradio najbolje analizirane poslovne projekte koje će HPB i nagraditi, saznat ćemo 25. svibnja.

Za sudjelovanje na radionici, 21. svibnja studenti FOI-ja se mogu prijaviti putem forme, najkasnije do 19. svibnja, do 12:00 sati!