Studenti iz Vukovara posjetili Centar Gajnice

veljača 2023

Studenti iz Vukovara posjetili Centar Gajnice

U siječnju smo u našem Centru Gajnice ugostili smo nešto više od tridesetak studenata i dvoje njihovih mentora s Veleučilišta „Lavoslav Ružička" iz Vukovara sa studija Trgovine. Posjet pod nazivom „Provedi dan u HPB poslovnici" održao se u sklopu projekta STEP UP u organizaciji VEVU-a s ciljem unaprjeđenja stručne prakse.

Tijekom svog studijskog posjeta studenti su imali priliku obići HPB-ovu poslovnicu i vidjeti kako naši bankari obavljaju svoje radne zadatke, posebno intenzivne u ovom periodu prelaska na euro. O povijesti HPB-a, našoj misiji i viziji govorila im je naša Ana Škeljo te istaknula koje su to aktivnosti Banke atraktivne i relevantne za njihovu struku. 

Za jasniju sliku o bankarstvu bila je zadužena kolegica Ivana Kamenić, koja je studentima detaljnije prezentirala naše usluge, kanale, ali i vrijednosti koje njegujemo u poslovanju.

Da ne bi ostali samo na teoriji, uz obilazak poslovnice, studentima su kolegice Nikolina Dragčević i Karmela God opisale kako izgleda tipičan radni dan u poslovnici te radni dan agenta u Kontakt Centru. 

Ovakvi studentski posjeti imaju za cilj približiti Banku studenskoj populaciji, prezentirat im kako je raditi u našem Sektoru poslovanja sa stanovništvom te potaknuti pozitivan doživljaj kako bi, kada postanu aktivni na tržištu rada, HPB za njih bio poželjan poslodavac u kojem žele graditi svoju karijeru.