Svečano smo proslavili 30 godina poslovanja naše Banke

lipanj 2022

Svečano smo proslavili 30 godina poslovanja naše Banke

Nakon rekordne 2021. godine u kojoj smo ostvarili najbolju neto dobit u povijesti, svečano smo proslavili 30 godina poslovanja naše Banke u prekrasnoj Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade.

„U HPB-u imamo puno razloga za slavlje, uz ostvarenje najboljih poslovnih rezultata u povijesti, našoj Grupi pridružili smo novu članicu, Novu hrvatsku banku, koja je danas stabilizirana i uspješno posluje. Nakon uspješnih 30 godina poslovanja nastavljamo snažno graditi razvojni put Banke, pružajući značajnu podršku gospodarskom oporavku naše zemlje", izjavio je Marko Badurina, predsjednik Uprave HPB-a uz posebnu zahvalu i čestitku svim kolegicama i kolegama.

Čestitkama se uz pridružio i predsjednik Vlade Andrej Plenković. Svečanost je bila je prilika da ugostimo brojne uvažene klijente, poslovne partnere i druge uzvanike. Dobrom raspoloženju i opuštenoj atmosferi doprinijeli su vrhunski izvođači, klapa Kampanel i Petar Grašo koji su svojim izvrsnim nastupima tijekom večeri rasplesali domaćine i uzvanike.

POGLEDAJTE VIDEO S PROSLAVE 

U protekla tri desetljeća poslovanja Banke zaposlenici su u rad Banke utkali svoje životne i poslovne priče, sve znanje i iskustvo, ambicije, uspjehe i svoju predanost.  Zbog toga posebna zahvala ide kolegama koji su u Banci od njezinih početaka, ali i svim drugim zaposlenicima. Baš njima u čast nastao je i koorporativni video HPB 30 godina u kojem smo se prisjetili početaka, ali i razloga zašto smo i danas tu.

POGLEDAJTE VIDEO HPB 30 godina

Doživi harmoniju, Volontiramo za Hrvatsku i HPB za financijsku pismenost - tri su projekta koja smo pokrenuli i provodimo povodom 30. obljetnice poslovanja Banke. U godini jubileja: darovali smo mini koncerte građanima diljem Hrvatske u posebnoj suradnji sa Zagrebačkim solistima 'Doživi harmoniju', krenuli volontirati u ekološkim i humanitarnim akcijama u sklopu projekta 'Volontiramo za Hrvatsku' te educirati klijente i sve građane u video serijalu na društvenim mrežama 'HPB za financijsku pismenost'.

POGLEDAJTE VIDEO DOŽIVI HARMONIJU

Vodeći se svojom misijom stvaranja uvjeta za bolji život u Hrvatskoj želimo biti istinska podrška našoj zajednici svjesni da društvenom i ekološkom odgovornošću možemo pokrenuti potrebne promjene, pomoći gdje je najpotrebnije i najvažnije i motivirati druge da zajedno gradimo budućnost.