hpb (eng)background

Dobrodošli na našu stranicu karijera

Stvaramo uvjete za bolji život u Hrvatskoj

Ponuda poslova

Trenutno otvorena radna mjesta

Koraci selekcijskog postupka

Pregledavanje životopisa

Naš Tim za zapošljavanje i razvoj zaposlenika pregledat će Vašu prijavu i životopis i procijeniti odgovarate li profilu kandidata koje tražimo.

Psihologijsko testiranje

Testiranje se najčešće sastoji od takozvanih kognitivnih testova i upitnika ličnosti te se uglavnom organizira online što znači da testiranju možete pristupiti kada i gdje Vama to odgovara.

Selekcijski intervju

Na intervjuu ćete razgovarati s psihologom koji je član tima za zapošljavanje i razvoj zaposlenika i rukovoditeljem iz organizacijske jedinice u kojoj je radno mjesto za koje Vas razmatramo.

Pročitajte više o našem selekcijskom procesu:

HPB blog

Moja banka, moja karijera

Loading...

Kako radimo?

Izvrsnost

Usmjereni smo na ostvarenje cilja te kvalitetna rješenja. Cijenimo znatiželju, rad na osobnom i profesionalnom rastu i razvoju, poticanje pozitivnih promjena te uvođenje novih pogleda i unaprjeđenja.

Brzina i efikasnost

Smatramo da je u poslu važna visoka radna energija i izražen fokus na rezultate. Prepoznajemo kvalitetan rad, mogućnost multi-taskinga i efikasno prebacivanje na različite zadatke s lakoćom.

Preuzimanje odgovornosti i samostalnost

Vrednujemo samostalnost u donošenju odluka te preuzimanje odgovornosti. Cijenimo proaktivnost i preuzimanje inicijative.

Usmjerenost na klijenta

Usmjereni smo na potrebe klijenata s ciljem pronalaska najboljeg rješenja pri čemu pružamo profesionalan pristup i kvalitetnu uslugu. Jednakim načelima vodimo se i u suradnji s internim korisnicima - našim kolegama.

Timski rad

Njegujemo kulturu kolegijalnosti, efikasne suradnje, dijeljenja informacija, međusobnog pomaganja, otvorene komunikacije te davanja povratne informacije.

Upoznajte nas

IMG_0533

Pogodnosti za naše zaposlenike

Svakog člana našeg tima čekaju razne pogodnosti, vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe.

Brinemo o zdravlju:

Dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje,​ osiguranje od nezgode​, sistematski pregled​, HPB Sport i MultiSport program​, psihološko savjetovanje

Darujemo te za posebne prigode:

Božićnica​, dar djeci za Svetog Nikolu​, dar za Uskrs​, poklon za rođenje djeteta​, jubilarna nagrada

Podržavamo sklad privatnog i poslovnog života:

Klizno radno vrijeme​, skraćeni petak​, dani godišnjeg iznad zakonskog minimuma, slobodni dani za važne životne događaje (preseljenje, sklapanje braka ili životnog partnerstva, rođenje djeteta, posvojenje, sistematski pregled, prvi dan škole ili vrtića, polaganje ispita)

Zajedno brinemo o zajednici i okolišu:

Slobodni dani za darivanje krvi i volontiranje, organizirano volontiranje (sadimo drveće, čistimo okoliš, pomažemo najosjetljivijim skupinama društva), humanitarne akcije, inicijativa Biciklom na posao, sportska druženja

Pomažemo u životnim troškovima:

Povećanje plaće za rad u posebnim uvjetima​, naknada za prijevoz, solidarna pomoć​, regres​, niže kamatne stope na kredite​, povoljnije usluge i proizvodi banke, popusti na proizvode i usluge partnera

Ulažemo u tvoj razvoj:

Strukturiran program uvođenja novih zaposlenika u posao​, interne i eksterne edukacije​, online platforme za učenje​, interne rotacije, rad na multidisciplinarnim projektima

Pregled zatvorenih natječaja

NATJEČAJI ZA KOJE JE ZAVRŠEN SELEKCIJSKI POSTUPAK

Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju moraju se u prijavi pozvati na to pravo i priložiti propisane dokaze o navedenom statusu. Kandidati koji se pozovu na pravo prednosti prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, o dokazima potrebnim za ostvarivanje prava mogu se informirati na linku: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.